Kaikkeudella on keinonsa kertoa juuri oikealla hetkellä juuri oikeita asioita. Kunhan pysähtyy symboliikan eteen ja ymmärtää.

Eilen. Illalla. Kas, kun sammui oikealla hetkellä katuvalo jotta ymmärsi tähtitaivaan. Edessä Orion, jo lapsuudesta tuttu tähtikuvio, joka puhutellut jo sitä pientä ihmistä, joka ikkunan edessä tunteja vietti katsellen tähtiä, jotka kaikessa kauneudessaan avoimella taivaalla loisti. Orion, jonka se pieni ihminen löysi ja joka pienelle hymyili ja oli läsnä.

Aina olemassa ollutta. Itsestäänselvää.

Orion.

 

Internetin ihmeellinen maailma kertoo kun ymmärtää kysyä. "Valonpolku" -sivusto yksi loistavista, monta kertaa vastauksia tuonut, niin nytkin. Oikeita sanoja oikeaan hetkeen, jotta lamppu syttyy.

...jotta en unohtaisi...

 

"Orion

He, joilla on Orion kotiplaneettana ovat vahvoja persoonia, joilla on vahvat ihanteet ja uskomukset. Heidät voidaan tunnistaa helposti heidän itse kysymien kysymysten avulla! Heillä on voimakasta pyrkimystä ymmärtää kaikkia syitä ja merkityksiä. He pyrkivät analysoimaan ihmisiä ja tapahtumia. Tämä voi olla turhauttavaa heidän ympärillä oleville ihmisille, sillä se saattaa vaikuttaa siltä että heitä kuulusteltaisiin. Tämä johtuu siitä että useimmat orionilaiset toimivat ennemmin älyllisellä kuin tunteellisella tasolla. Tämä ei johdu tunteiden puuttumisesta vaan yksinkertaisesti siitä että orionilaiset toimivat ensisijaisesti ”järkitasolla”.  He haluavat muiden kunnioittavan heidän mielipiteitään ja saattavat väitellä ja kiistellä saadakseen kunnioitusta ja toiset ihmiset uskomaan heidän omiin mielipiteisiinsä. Heidän on opittava tasapainottamaan heidän tarpeensa ymmärtää kaikkea. Aikuinen orionilainen ymmärtää että omien mielipiteiden esilletuominen ja niiden selvittäminen toisille on ennemminkin hänen tehtävänsä toisin kuin saada kaikki vakuuttuneiksi hänen asiansa oikeellisuudesta.

Orionilaisilla on syvä jano tietoon ja he saattavat turhautua mikäli toiset eivät omaa samanlaisia haluja. He huomioivat yksityiskohtia ja näkevät asioita joita toiset eivät huomaa tai näe. Heillä on tapana tuoda tällaiset asiat esille mikäli heistä tuntuu että se on esilletuomisen arvoista. Tämä voi olla ärsyttävää sellaisille ihmisille jotka eivät ole tottuneet orionilaisten energioihin ja he voivat ottaa tämän henkilökohtaisena loukkauksena. On hyvä tietää että orionilaiset ovat hyvin herkkiä tasapainolle, ja saattavat voida fyysisesti pahoin tai tulla kipeiksi mikäli ympäristön energiat ovat epätasapainossa. Tämän ominaisuuden takia orionilaiset haluavat usein korjata tällaisen epätasapainon mikäli tällaisen aistivat. Tämä epätasapaino voi johtua esimerkiksi muiden henkilöiden tai omista tunteista tai jostain fyysisestä epätasapainosta. Parhaan olotilan orionilaiset saavat kun heidän ympärillään on kauneutta ja tasapainoista energiaa.

Ihmissuhteissa orionilaiset reagoivat tunteisiin yksilöllisesti, mikä voikin yllättää toisen osapuolen reaktiollaan. Heidän tarpeensa ymmärtää on suurempi kuin tunteelliset reaktiot. Heidän on hyvin tärkeää ymmärtää syyt kaikkiin tilanteisiin. Jossain tunteellisessa tilanteessa orionilainen esittää tyypillisesti kysymyksiä, tosin hiljaisemmat orionilaiset saattavat tehdä tämän hiljaa sisällään. Tämä ei tarkoita ettei heillä olisi tunteita tai he eivät välittäisi, heidän vain tarvitsee etsiä ymmärrystä tällaisessa tilanteessa. Orionilaiset tuntevat olonsa yleensä epämukaviksi tällaisissa tunteellisissa tilanteissa, paitsi jos toiset ovat läheisiä ja hän pääsee esittämään kysymyksiä. Kommunikointi on paljon helpompaa kun näitä orionilaisen ominaisuuksia ymmärretään. Jos näitä ominaisuuksia ei ymmärretä tai sallita, he saattavat kokea itsensä masentuneiksi tai tutkiskelevat näitä asioita vain sisäisesti.

Orionilaiset tarvitsevat omaa aikaa jotta pääsevät ”latautumaan” sekä oppimaan ja kehittymään sisäisesti. He oppivat parhaiten yksin tai pienessä ryhmässä, eivätkä tunne oloaan mukavaksi isossa luokkaryhmässä. Tällaisissa paikoissa on korkea energiataso ja kun tämän yhdistää orionilaisen kysyvään luonteeseen, niin oppimistilanteesta tulee hankala orionilaiselle kun heistä tuntuu että opettaminen ei ole hyvää tai opetus ei ole tarkoituksellista. Monet orionilaiset ovatkin loistavia opettajia, sillä he näkevät monia yksityiskohtia ja osaavat esittää tietoa ”eri tavalla”, jolloin opetuksesta tulee mielenkiintoista. Orionilaiset rakastavat kun saavat toiset ihmiset nauramaan – he ovatkin hyvin huumorintajuisia ja tykkäävät kiusoitella ja leikkiä. Muut saattavatkin huomata että muutos leikkimielisyydestä kriittisyyteen saattaa tapahtua hyvin nopeasti.

Orionilaisilla on vahva sielullinen yhteys ja hyvät henkiset taidot. Kun orionilaiset kehittyvät henkisellä tiellään, he huomaavat että suurimmat haasteet tulevat esiin luottamisen ja uskon kanssa. Tämä johtuu henkisyyden monista eri näkökannoista jotka täytyy hyväksyä yksinkertaisesti uskon avulla. Orionilaisilla on hyvin suuri tarve kysellä, etsiä totuutta ja vastauksia sekä loogista ymmärrystä ennen kuin jokin uusi asia voidaan hyväksyä. Tämä voi aiheuttaa vaikeuksia ja sisäistä taistelua monelle orionilaiselle, kun he oppivat yhdistämään mielen henkisyyteen. Kuitenkin nämä tärkeät ominaisuudet orionilaisissa tekevät heistä tärkeitä tiedon kerääjiä, jota he voivat levittää eteenpäin."